Confidentialitate & securitate

 

CONFIDENTIALITATE

 

Magazinul online www.bespecial.eu este administrat de firma SC Admis Consultants SRL. Prin intermediul site-ului, firma noastra comercializeaza bijuterii si acesorii pentru femei si barbati. Firma noastra depune toate eforturile pentru oferirea unei experiente cat mai placute si sigure pentru realizarea cumparaturilor in mediul online.

Pentru desfasurarea activitatii noastre, SC Admis Consultants SRL este nevoita sa culeaga anumite informatii de la clientii si utilizatorii site-ului www.bespecial.eu. Firma noastra acorda o foarte mare atentie protejarii datelor dumneavoastra personale si tinem cont de protectia acestora pe parcursul tuturor procesarilor de date derulate in compania noastra.

SC Admis Consultants SRL respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor si utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca exclusiv in scopul stabilirii si mentinerii contactului cu clientii/utilizatorii site-ului www.bespecial.eu (pentru confirmarea comenzilor si livrarea produselor), pentru informari comerciale (numai cu acceptul utilizatorilor) cu privire la magazinul nostru online si/sau a serviciilor/produselor comercializate de noi si/sau legate de functionarea site-ului nostru, precum si in scopul realizari de rapoarte interne la care au acces doar angajatii firmei noastre.

Folosirea site-ului www.bespecial.eu implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Aceasta cuprinde informatii detaliate referitoare la obligatiile noastre cu privire la datele cu caracter personal ale utilizatorilor, drepturile dumneavoastra, tipurile de date culese de firma SC Admis Consultants SRL, scopul culegerii acestora, modul de protectie al acestora, cine are acces la informatiile colectate si altele. Recomandam citirea cu atentie a acesteia.

SC Admis Consultants SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 34233.

1.    Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Admis Consultants SRL se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra, ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de clienti si de a tine legatura cu utilizatorii care si-au dat acordul sa primeasca informari comerciale de la noi si realizarea de rapoarte interne.

Utilizatorii sunt obligati sa ne furnizeze datele personale solicitate in formularul de deschidere a contului si de lansare a comenziilor si in formularele de contact, acestea fiind necesare pentru furnizarea serviciilor si produselor oferite de SC Admis Consultants SRL. De asemenea, datele furnizate trebuie sa fie corecte. Refuzul dvs. de a furniza aceste date determina imposibilitatea SC Admis Consultants SRL de a va furniza serviciile si produsele solicitate.

Conform legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc. SC Admis Consultants SRL confera dreptul utilizatorilor de a modifica datele de contact inregistrate in contul lor prin simpla autentificare in contul lor si modificarea datelor. De asemenea utilizatorul poate solicita oricand stergerea contului detinut si implicit a datelor inregistrate in contul sau, printr-o solicitare scrisa trimisa prin posta sau curierat cu confirmare de primire la adresa societatii SC Admis Consultants SRL.

2.    Ce informatii colectam

Exista trei modalitati de colectare a datelor clientilor/utilizatorilor site-ului www.bespecial.eu: direct de la clienti/utilizatori, din rapoartele de trafic inregistrate pe serverele care gazduiesc site-ul www.bespecial.eu si prin intermediul cookie-urilor.

Informatiile colectate direct de la clienti/utilizatori nu vor fi salvate decat atunci cand ni le oferiti. Pentru confirmarea, procesarea si efectuarea comenzilor dar si pentru crearea unui cont pe site-ul www.bespecial.eu avem nevoie de nume, adresa si date de contact (e-mail si numar de telefon valid). 

Informatiile suplimentare pe care ni le veti furniza despre interesele si nevoile dumneavoastra sunt foarte utile si ne pot ajuta in personalizarea serviciilor si produselor pe care vi le oferim.

In cazul persoanelor juridice, solicitam informatii aditionale necesare facturarii precum: numele firmei, numarul de inregistrare la Registrul Comertului, CUI, sediul social al firmei, banca, codul IBAN si altele daca este cazul.

Asemenea altor site-uri online si www.bespecial.eu inregistreaza anumite informatii din raportul de trafic de pe serverele ce gazduiesc magazinul nostru online. Datele personale din rapoartele de trafic sunt date precum: adresa IP, ora si durata vizitei dumneavoastra pe site, paginile vizitate, locul de unde ati intrat pe site-ul nostru etc.

Cookies sunt fisiere de dimensiune redusa pe care browser-ul le pastreaza pe hard-disk-ul calculatorului dumneavoastra. Foarte multe site-uri online folosesc cookies pentru stocarea de informatii ce imbogatesc si usureaza experienta de navigare a utilizatorilor. Spre exemplu, fisierele cookies pot fi folosite pentru auto-completarea formularelor de pe site, memorarea parolei pentru a facilita logarea rapida in contul dumneavoastra, pentru monitorizarea parcursului pe site si pentru personalizarea paginilor in functie de vizitator. Fisierele cookies nu pot transmite informatii de pe hard-disk-ul dumneavoastra catre servere web. Toate browserele web folosesc de obicei implicit cookies. Daca doriti, puteti seta browserul dumneavoastra sa respinga cookies, insa veti pierde beneficiile acestora. Magazinul www.bespecial.eu poate folosi cookies pentru imbunatatirea experientei de navigare si pentru personalizarea serviciilor si informatiilor oferite clientilor si utilizatorilor.

3.    Cum utilizam informatiile

Datele dumneavoastra personale nu vor fi salvate decat atunci cand ni le oferiti, de exemplu atunci cand va creati un cont, cand va inregistrati, cand va abonati la newsletter, cand participati la un sondaj de opinie sau la un concurs cu premii, cand încheiati un contract sau cand completati si ne trimiteti formularele online puse la dispozitia clientilor pe site-ul nostru.

In principal, folosim informatiile colectate de la utilizatori in felul urmator:

-    Pentru confirmarea, prelucrarea, facturarea si livrarea comenzilor. Dupa realizarea unei comenzi sau dupa abonarea la newsletter veti primi un e-mail de confirmare. Prin acceptarea "Termeni si conditii" va exprimati acordul sa primiti confirmare pentru receptionare comanda precum si alte informatii privind situatia comenzilor lansate. Daca este necesar sa va contactam cu privire la comanda dumneavoastra, veti primi un e-mail sau vom incerca sa va contactam telefonic.
-    Daca v-ati abonat la newsletter: pentru pastrarea contactului cu clientii/utilizatorii site-ului, pentru informari comerciale, de marketing si promovare cu privire la magazinul nostru online si/sau a produselor comercializate de noi, precum si informari referitoare la functionarea site-ului nostru.
-    Pentru realizarea de rapoarte si statistici interne (cele mai vizitate pagini ale 
site-ului, produsele cele mai vandute etc.). Aceste rapoarte au scopul de a ne ajuta sa oferim servicii cat mai bune, personalizate si cat mai complete clientilor nostrii, in conformitate cu cerintele si nevoile acestora. In plus, ne permit sa prevenim si sa evitam anumite activitati infractionale care ar putea aparea.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

4.    Cum asiguram securitatea informatiilor colectate de la dumneavoastra

Firma noastra depune toate eforturile pentru garantia securitatii datelor dumneavoastra personale, conform legislatiei in vigoare.

Contul dumneavoastra este protejat de o parola. Recomandam utilizarea unei parole usor de memorat, insa greu de ghicit. De asemenea, va recomandam sa nu dezvaluiti altei persoane parola dumneavoastra. Firma noastra nu va va cere niciodata parola contului dumneavoastra prin e-mail-uri sau apeluri telefonice nesolicitate. Totodata, va sfatuim sa va delogati din contul dumneavoastra odata cu terminarea cumparaturilor si sa inchideti fereastra browser-ului.

SC Admis Consultants SRL nu este responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

5.    Cine are acces la informatiile colectate

SC Admis Consultants SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil, cu exceptia autoritatilor sau a tertilor care ofera servicii de gazduire pentru site-ul nostru si servicii de transport/curierat (unele date personale precum numele, adresa de livrare sau numar de telefon, pot fi transmise catre tertii ce ofera servicii de transport/curierat, ele fiind inscrise si pe plicurile/coletele cu produsele comandate de pe site-ul nostru).

Datele personale ale utilizatorilor pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, insa doar la solicitarea justificata a acestora sau in cazul in care firma noastra face demersuri pentru recuperarea unor pagube (costuri de livrare si retur) create de clienti neseriosi care lanseaza si valideaza telefonic comenzile lor pe care ulterior nu le mai ridica de la curier sau de la posta.

Orice statistica privind numarul de vizite pe site-ul nostru, durata vizitelor si alte informatii de acest gen, pe care le putem oferi unor terti parteneri, sunt furnizate doar ca ansamblu de date si nu includ date personale despre niciun utilizator individual. Se foloseste serviciul de monitorizare a traficului Google Analytics (se pot folosi si alte servicii de acest gen).

6.    Corectitudinea datelor furnizate

Pentru validarea, prelucrarea comenzilor si livrarea corecta a produselor comandate de dumneavoastra, utilizatorii trebuie sa ne transmita informatiile corecte. Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date determina imposibilitatea SC Admis Consultants SRL de a va furniza serviciile si produsele solicitate. Pentru a modifica si corecta anumite informatii, va puteti conecta oricand in contul dumneavoastra pentru a salva eventualele modificari.

7.    Mesaje comerciale nesolicitate (spam)

SC Admis Consultants SRL se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului (spam).

Odata cu crearea contului dumneavoastra, confirmarea unei comenzi sau abonarea la newsletter, veti primi automat un e-mail de confirmare. Numai cu acceptul dumneavoastra va putem trimite si newslettere cu informatii comerciale legate de site-ul www.bespecial.eu sau produsele comercializate de acesta si/sau functionalitati ale site-ului. De asemenea, veti avea posibilitatea sa va dezabonati in orice moment de la acest newsletter.

SC Admis Consultants SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu comercializeaza, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute de la utilizatorii site-ului www.bespecial.eu si nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile site-ului.

8.    Feedback

Oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a ne trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor. 

9.    Modificari ale politicilor de confidentialitate

SC Admis Consultants SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi, considerand cadrul legal in vigoare, fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne contactati.

 

SECURITATE


Pentru securitatea si confidentialitatea datelor, inregistrarea si autentificarea utilizatorilor pe pe siteul BeSpecial.eu necesita o parola. Serverele pe care este gazduit siteul noastru sunt protejate impotriva unor eventuale atacuri si dispun de actualizarile de securitate a softurilor folosite la zi. 

Toti angajatii nostri care primesc acces la datele personale ale utilizatorilor sunt informati cu privire la caracterul confidential al acestor date si le trateaza ca atare. Nu toti angajatii nostri au acces la datele personale ale utilizatorilor! 

In cazul platilor on line prin card bancar, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele procesatorilor de plati online, si anume MobilPay.ro si Paypal.com. BeSpecial.eu nu solicita, nu acceseaza si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardurile clientilor. 

De exemplu, in cazul in care veti selecta plata online cu card bancar, veti fi automat directionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati online unde veti completa detaliile cardului dvs. Astfel, detaliile referitoare la cardul dumneavoastra nu ajung la BeSpecial.eu sau la angajatii magazinului nostru. 

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele securizate ale procesatorului de plati. BeSpecial.eu nu solicita si nu stocheaza nici un fel de date despre cardul dvs. 

Sistemele de procesare a platilor online MobilPay si PayPal sunt certificat in programele Verified by VISA si MasterCard SecureCode, fapt pentru care clientii cu carduri inrolate in aceste programe beneficiaza de protectia oferita de sistemul 3D Secure. Prin autentificarea separata a posesorului de card (cu solicitarea unei parole suplimentare stabilita de utilizator), tranzactiile in sistemul 3D Secure sunt comparabile ca si nivel de securitate cu cele de retragere de numerar la ATM (bancomat) unde se solicita un cod PIN cunoscut doar de posesorul cardului. 

MobilPay si PayPal folosesc tehnologii evoluate de verificare si securizare a datelor cardurilor procesate, beneficiind si de monitorizare si certificare permanenta.